8 september 2017
19:15

Solängens BK Vit

Referat: BK Häcken vit - Solängens BK Vit

Bortamatch för Solängen Vit mot Häcken. Vi möter ett bra och välspelande häcken, i första perioden svänger det fram och tillbaka. Häcken har, särskilt i början, mer boll än Solängen men genom bra försvarsarbete håller vi noll – noll efter första perioden. I andra perioden tar Häcken över mer av spelet och vi blir tillbakapressade och Häcken tar sedan ledningen med 1-0. Albin gör dock ett antal fantastiska räddningar och håller oss kvar i matchen. Under sista sekunderna av andra perioden gör vi även 1-1 med assist till Albin efter en lång utspark. I sista perioden får häcken in ett tidigt ledningsmål och efter detta skapar vi mängder av chanser framåt med bland annat 2 frilägen. Vi jobbar mycket bra över hela planen och vill verkligen vinna. Det vill sig inte riktigt utan matchen slutar med vinst för Häcken med 2-1. Vi gör dock en bra insats och det är en väldigt jämn match som vi förlorar med uddamålet. Vi skall ha med oss att under hela våren vann Solängen Vit alla matcher och gick upp en serienivå. Under hösten har vi haft tre jämna matcher med två uddamålsförluster och en oavgjord och det känns som vi spelar i rätt serie.